Bosch MUM58K20

(Küsi tarneaega)

345 €

Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab

Kaubamärk Bosch
Tüüp Köögikombainid
Võimsus, W 1000
Segamiskausi maht 3,9 l
Blenderi maht 1,25 l
Värv Roosa

Ei mahu pakiautomaati!

Suur 3,9-liitrine roostevabast terasest kauss – sisemus on spetsiaalse kujuga ja sobib suurepäraselt kõikvõimalike tainaste, nt kuni 2,7 kg koogisegu või 1,9 kg pärmitaina, valmistamiseks. Suur kauss optimaalseks tainavalmistamiseks. Suur kauss optimaalseks tainavalmistamiseks. Ideaalset kaussi ei ole võimalik tunda ära pelgalt suuruse järgi. Parima tulemuse tagamiseks peavad kausi sisekuju ja tööriistad olema omavahel joondatud. Kvaliteetne 3,9-liitrine roostevabast terasest kauss sobib nii väikestele kogustele kui ka kuni 2,7 kg koogisegu või 1,9 kg pärmitaina hõlpsaks valmistamiseks.

7 kiirust – lihtne ja kiire kasutamine tänu. 7 kiiruseseadele ja pulseerimisfunktsioonile. Lihtne ja kiire kasutamine tänu 7 kiiruseseadele Lihtne ja kiire kasutamine tänu 7 kiiruseseadele Iga lisatarviku kasutamisel on vaja erinevat kiirust. Tänu 7 kiiruseseadele toimub roogade ettevalmistamine väga kiiresti, hõlpsalt ja täpselt. Kas vajate rohkem kiirust või soovite koostisosi segada? Kasutage selleks pulseerimisfunktsiooni.

Hoiuasend – kausi tagaosas olev tainatarvikute automaatne hoiuasend tagab mugava käsitsemise ja lihtsa täitmise. Mugav täitmine tänu automaatsele hoiuasendile Mugav täitmine tänu automaatsele hoiuasendile Ärge laske koostisosade pideva lisamise vajadusel oma küpsetamistuju rikkuda. Automaatne hoiuasend teeb teile vajaduse korral ruumi. Tainatarvikud nihkuvad automaatselt kausi tagaosas olevasse hoiuasendisse ja tänu sellele saab eestpoolt mugavalt kaussi täita.

EasyArmLift – segamistööriista mugav tõstmine nupuvajutusega. Segamistööriista mugav tõstmine nupuvajutusega Segamistööriista mugav tõstmine nupuvajutusega Segamistööriistade vahetamine peaks olema võimalikult lihtne. EasyArmLift pakub teile toiduvalmistamis- ja küpsetamisideede elluviimisel täiendavat mugavust. Selleks et EasyArmLift üles tõuseks, vajutage lihtsalt nuppu. See ei ole ainult lihtne, vaid ka kiire.

Lihtne puhastamine – pärast kasutamist pole vaja muretseda puhastamise pärast, sest enamik lisatarvikuid on nõudepesumasinas pestavad.

  1. Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab

Tooteid saavad kommenteerida vaid registreerunud kasutajad. Palun, logige sisse või registreeruge e-poe kasutajaks

Bosch MUM58K20, Väike kodutehnika, Köögikombainid

Transport

Tarneaeg laos olevatele toodetele on 2-5 tööpäeva ostu maksmise kuupäevast.

  • Tulen ise järele 0 €
  • Omniva pakiautomaat 3 €
  • Kulleriga koju 5 €
Maksmine

Ostu eest on võimalik tasuda makstes pangalingi või krediitkaardiga või järelmaksuga.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!